Bij Gastouderopvang Lotus

Bij Gastouderopvang Lotus wordt veel aandacht besteed aan de omgeving, het speelmateriaal en het dagritme. Tijdens afwisselende en verrassende activiteiten komen belangrijke aspecten van de ontwikkeling aan bod. Zoals het bevorderen van persoonlijke- en sociale competenties en het eigen maken van normen, waarden en cultuur.
Een kind leert spelend. Ik als gastouder, begeleid en stimuleer de bijzondere ontwikkeling van kinderen met veel liefde.

Binnenkijken

Bij Gastouderopvang Lotus wordt veel aandacht besteed aan de omgeving. Deze moet zowel rust uitstralen als kindvriendelijk zijn. Deze mix maakt Gastouderopvang Lotus tot een bijzondere en fijne plek voor kinderen.

Bekijk de foto’s voor een indruk van de kinderopvang. 


Dagindeling

Kinderen in alle leeftijden hebben tijd en ruimte nodig om zichzelf te ontwikkelen. Regelmaat en ritmes geven kinderen structuur en rust. Bij Gastouderopvang Lotus wordt steeds gekeken naar de perfecte mix. Daarom is er een dagindeling met vaste onderdelen, maar ook voldoende ruimte voor verrassende en spontane activiteiten. Met plezier om te leren, groeien door te leren.


Huisregels

Natuurlijk gelden er ook regels bij Gastouderopvang Lotus. 

 


VRIJE DAGEN

Hethele jaar zijn kinderen van harte welkom bij Gastouderopvang Lotus. Momenten waarop dekinderopvang gesloten is, worden in november aangekondigd voor het komende jaar. Daardoor komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.